spot_img

Andrej Šifrer praznuje 70-let

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Andrej Šifrer je na slovensko glasbeno sceno stopil konec 70. let s singlom Zoboblues. Diplomiran pravnik, ki je svoje življenje zapisal glasbi. Nanizal je mnogo glasbenih uspešnic, kot so Vse manj je dobrih gostiln, Moj oče, Bil sem mlad, Debeluhi, Martinov lulček, leta 1998 je tudi prejel nagrado na tekmovanju slovenska popevka za skladbo Za prijatelje. Zase pravi, da je imel popolnoma drugačno predstavo o svojem življenju, je pa hvaležen za pot, ki jo je prehodil.

Danes praznuje 70 let, za kar mu v uredništvu NET TV iskreno čestitamo. Za skrite in manj skrite podrobnosti o njegovem življenju, ki jih je ekskluzivno razkril za našo televizijo, pa preverite na spodnji povezavi.

 

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img