Županja ponovno obdarila novorojenčke

v prostorih vrtca pri Osnovni šoli Kungota v Zgornji Kungoti potekalo praznovanje posebnega dogodka – srečanje otrok, rojenih v letu 2023. Organiziralo ga je občinsko vodstvo, ki je želelo nadaljevati tradicijo in omogočiti druženje najmlajših prebivalcev Kungote.

To srečanje, ki je prvič potekalo že leta 2019, je postalo pomemben del občinskega življenja, saj predstavlja priložnost za povezovanje in spoznavanje med otroki ter njihovimi starši.

Kungota, ki je znana po svoji lepoti in gostoljubnosti, se lahko pohvali tudi z rastočim številom novorojenčkov v zadnjih letih. Trenutno pa se vzgojno-izobraževalne ustanove po navedbah županje Tamare Šnofl, ne soočajo s pomanjkanjem prostora.

Osrednji vrtec v Zgornji Kungoti je trenutno zelo zaseden, kar kaže na živahnost in vitalnost lokalne skupnosti. Kljub temu da so prostorske zmogljivosti v Kungoti dobro izkoriščene, pa je ključno zagotoviti, da imajo otroci v sosednjih skupnostih enako dostopnost do kakovostnega otroškega varstva in izobraževanja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content