spot_img

Župana Arsenoviča bi naj bremenili kar dve kazenski ovadbi

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img
Po incidentu z mladoletnikom, ki naj bi mu župan povzročil lažje telesne poškodbe, je bila zdaj na sodišče podana kazenska ovadba. Mariborski kriminalisti so zaključili preiskavo incidenta mariborskega župana Saše Arsenoviča. Policisti so zadevo predali okrožnemu sodišču, ki bo zadevo obravnavalo naprej.

Vloženi sta bili kar dve ovadbi

Zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe so na tožilstvo podali ovadbo, o kateri naj bi župan slišal šele iz medijev, prej pa naj z njo ne bi bil seznanjen.

Po neuradnih podatkih POP TV naj bi ga ovadili tudi zaradi domnevnega kaznivega dejanja groženj. Policisti so sicer zadevo predali pristojnemu okrožnemu sodišču.

Župan medtem vztraja, da ima čisto vest, kljub temu ga mnogi pozivajo k odstopu: “Ponavljam, da v samem dejanju ni bilo nasilja in je nasilje zlorabljano v politične namene.”

Kljub pozivu skoraj polovice mestnih svetnikov, naj odstopi, župan o tem torej ne razmišlja, namerava pa kandidirati na ponovnih volitvah, kajti ocenjuje, da dela dobro.”

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img