Znan je program Čarobnega Maribora 2023

Mesto Maribor, že samo po sebi čarobno, še dodatno zaživi v najlepšem mesecu v letu. Program Čarobnega Maribora je v polnem zamahu, pričaravajoč praznično vzdušje in pričakovanje ob prihajajočih praznikih. Svetlobne instalacije, okrašeni trgi in različne prireditve napolnijo mesto s toplino božičnega duha.

Eden od vrhuncev letošnjega programa Čarobnega Maribora je panoramsko kolo na Glavnem trgu. Postavljeno v središču mesta, ponuja edinstven pogled na okrašeno mesto pod seboj. Ob vzponu v zrak se obiskovalci lahko prepustijo občutku svobode in se obenem občudujejo osvetljene ulice, ki jih je obkrožajo.

Narodni dom se trudi ustvariti edinstveno okolje, ki bo očaralo vse generacije obiskovalcev. S pestrim programom dogodkov, umetniškimi instalacijami in ustvarjalnimi delavnicami bo Vilinsko mesto postalo središče, kjer se prepletata tradicija in sodobnost.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content