Zaključna konferenca Olimpijskega festivala evropske mladine

Maribor je gostil zaključno konferenco Olimpijskega Festivala Evropske Mladine (OFEM), ki je privabila pozornost tako domačih kot mednarodnih udeležencev. Dogodek je bil priložnost za celovit pregled dosežkov, finančne podobe ter načrtov za šport v mestu.

Na konferenci so se odprle tudi razprave o prihodnosti organizacije športa v Mariboru. Mestni predstavniki so izrazili zavezanost k nadaljnjemu razvoju športnih programov in infrastrukture. Poudarek bo tudi na vključevanju lokalne skupnosti in mladih v športne dejavnosti ter gradnji trajnostnih povezav z različnimi sektorji.

Festivali so dogodki, ki povezujejo skupnosti, vendar pa bi brez srčnega dela prostovoljcev izvedba teh prireditev postala nemogoča. Nedavni ŠPORTNI festival v Mariboru ni bil izjema – prostovoljci so bili ključni gradniki uspeha.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content