Zahtevna sanacija občinskih cest

Novi odlok o občinskih cestah v občini Selnica ob Dravi predstavlja pomemben korak naprej. Sprejet je bil v duhu trajnostnega razvoja in upošteva najnovejše smernice, ki jih postavlja zakon o cestah. Vključuje tudi sodobne pristope k prometnemu načrtovanju, ki bodo omogočili boljšo povezljivost, varnost in učinkovitost lokalnih cest.

Občinski svetniki so bili enotni v podpori novemu odloku, saj se zavedajo, da so dobre ceste temelj mobilnosti in gospodarskega razvoja v njihovi skupnosti. S sprejetjem sodobnega odloka so postavili trdne temelje za prihodnji razvoj cestne infrastrukture v občini.

S tem pomembnim korakom se občina Selnica ob Dravi odpira novim priložnostim in izzivom v prometnem načrtovanju. Novi odlok o občinskih cestah ne predstavlja le pravne formalnosti, temveč je ključen gradnik za oblikovanje sodobne in prilagodljive cestne mreže, ki bo služila potrebam sedanjosti in prihodnosti.

Z novim odlokom so postavljeni trdni temelji za varno, povezano in trajnostno mobilnost, kar bo nedvomno prispevalo k boljši kakovosti življenja in gospodarskemu napredku v občini Selnica ob Dravi.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content