spot_img

Vsi krajevni uradi organizirani v okviru Upravne enote Maribor bodo ponovno odprti

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Krajevni uradi, ki delujejo na območju Upravne enote Maribor in so bili v času novoletnih praznikov zaprti, bodo ponovno pričeli s poslovanjem z dnem, 10. 1. 2022, in sicer bodo glede na navedeno prvič poslovali:

  • Krajevna urada Rače in Hoče: v ponedeljek, 10. 1. 2022,
  • Krajevna urada Duplek in Miklavž na Dravskem polju: v torek, 11. 1. 2022.

Na krajevnih uradih izvajajo ukrepe za zagotavljanje varnosti in zaščite javnih uslužbencev ter strank pred COVID-19, ki izhajajo iz predpisov in usmeritev pristojnih državnih organov ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

V skladu z veljavnimi predpisi za vstop v poslovne prostore Upravne enote Maribor (krajevne urade) veljajo pravila PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Izpolnjevanje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani) bo pri strankah preverjala varnostna služba.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Mariborski turizem se po dveh letih vnovič prebuja

Na Štajerskem so turistične številke letos boljše od lanskih in se bližajo tistim iz predkoronskega leta 2019. V Mariboru...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img