Vrača se VinoGrad

Prostori gradu v Svečini bodo znova prizorišče dogodka VinoGrad, gre za predstavitev mladih vinarjev, ki obiskovalcem predstavljajo kulturo pitja vina.

V sklopu dogajanja bodo organizirali tudi delavnice za izobraževanje o vinu. Poleg tega pa bo poskrblejno tudi za glasben nastop dueta Dada in Kaje.

V preteklem letu je bila udeležba vinogradnikov dobra, letos pa pričakujejo še enega ponudnika več.

Vstopnice je bilo moč kupiti v predprodaji, na dan dogodka pa so nekoliko dražje. Vseeno pa prinašajo edinstveno doživetje.

Svečina velja za eno izmed bolj znanih in bogatih vinorodnih dežel. Potencial je za enkrat dovolj dobro izkoriščen. Veliko pa je tudi še prostora za napredek do celovite ponudbe, ki jo denimo ponuja sosednja Avstrija z zelo dobro razvitim vinogradniškim turizmom.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:02:48

Čas je za zimski počitek

Za številne vrtnarje in vrtičkarje sta pozno poletje in zgodnja jesen čas velike radosti ob uživanju plodov narave. Tako se mnogi veselijo počitka, ki...

Več podobnih novic

Skip to content