spot_img

V občini Slovenska Bistrica objavili javni razpis za najboljše podjetniške ideje

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Slovenska Bistrica, v sodelovanju z Razvojno informacijskim centrom Slovenska Bistrica (RIC), razpisuje javni natečaj za izbor in razvoj najboljše podjetniške ideje s področja podjetništva, socialnega podjetništva ali zadružništva na območju občine Slovenska Bistrica.

Kaj je predmet javnega natečaja?

Temeljna ideja natečaja je spodbuditi prebivalce občine Slovenska Bistrica v smeri prepoznavanja, oblikovanja in izpopolnitve podjetniških idej, ki spodbujajo razvoj podjetništva, socialnega podjetništva ali zadružništva v lokalnem okolju ter podpora pri morebitnem nadaljnjem razvoju in realizaciji perspektivnih poslovnih idej z vstopom na trg.

Namen natečaja je spodbujanje aktivnosti razvoja podjetništva, socialnega podjetništva in zadružništva na območju občine Slovenska Bistrica, zagotavljanje podpornih storitev za razvoj podjetniških in socialnopodjetniških idej, vzpostavitev ter nadaljnja rast novovzpostavljenih podjetij, socialnih podjetij in zadrug.

Cilj natečaja je prepoznati najperspektivnejše podjetniške ideje, ki so v primeru registracije podjetja, socialnega podjetja ali zadruge sposobne preživeti na trgu.

Kakšni so pogoji za sodelovanje?

Na natečaj se lahko prijavijo posamezniki, podjetniške iniciative, sestavljene iz fizičnih oseb, ali društva, ki se že ukvarjajo ali se šele začenjajo ukvarjati z razvojem svoje poslovne ideje in še niso registrirani kot podjetje, socialno podjetje ali zadruga ter imajo stalno prebivališče ali sedež v občini Slovenska Bistrica.

Posamezniki ali podjetniške skupine lahko imajo podjetniško idejo, patent, poslovni model ali že razvit produkt ali storitev, na podlagi česar želijo razviti poslovno idejo. Podjetniška ideja se lahko nanaša tako na proizvod kot storitev in lahko prihaja iz katere koli gospodarske panoge.

Ekipa mora imeti vodjo, ki je na prijavnem obrazcu poimenovan kot »prijavitelj«. Podjetniška ideja mora biti predstavljena na pravilno in v celotni izpolnjeni prijavni dokumentaciji, ki je dosegljiva na spletni strani organizatorja.

Nagrajene bodo tri (3) najbolje ocenjene podjetniške ideje. Najbolje ocenjena bo nagrajena z 2.000,00 EUR, druga s 1.000,00 EUR in tretja s 500,00 EUR.

Prijave je mogoče oddati:

osebno na sedežu RIC-a (Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica) ali
priporočeno po pošti na naslov RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Rok prijave je 30. 4. 2022.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:07

Čas, ko mesto postane svet v malem

Folkart je po besedah Narodnega doma Maribor prvi folklorni festival na svetu, ki ga je pod svoje okrilje vzela...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img