V novi finančni perspektivi več denarja za inovacije

V sodelovanju med Direktoratom za znanost in inovacije Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije SPIRIT Slovenija ter z finančno podporo EU v okviru Načrta za okrevanje in odpornost ter NextGenerationEU, se je  odvil dogodek, ki je združil uspešne prijavitelje z Digitalnega področja in programa Obzorje Evropa.

Cilj dogodka je omogočiti predstavitev znanja in izkušenj tistih, ki so uspešno prijavili in izvajali projekte na Digitalnem področju in v okviru Evropske inovacijske svetilnike v programu Obzorje Evropa. Udeleženci so imeli priložnost spoznati ključne vidike uspešnih prijav, izvajanja projektov ter se seznaniti z izzivi, s katerimi se soočajo.

Poleg predstavitev in deljenja izkušenj so udeleženci imeli tudi priložnost postaviti vprašanja v okviru panelne razprave, kjer so predstavniki uspešnih prijaviteljev odgovarjali na konkretne izzive in dileme.

Edinstvena značilnost dogodka je tudi prisotnost treh nacionalnih kontaktih točk, kar je udeležencem omogočilo neposreden stik z nosilci ključnih informacij in resursov ter zagotovilo izjemno priložnost za mreženje in oblikovanje novih projektnih idej.

S sodelovanjem uspešnih prijaviteljev, panelno razpravo in prisotnostjo nacionalnih kontaktih točk, so ustvarili dinamično okolje, kjer so se spletle nove ideje in mreža inovatorjev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content