Ujma zamaknila realizacijo projektov

V občini Duplek so po katastrofalnih poplavah v letu 2012 prišli do protipoplavnega nasipa. Slednji je v nedavnih neurjih več kot učinkovito opravil svojo vlogo. Je pa nedavna ujma prestavila izvajanje določenih načrtovanih investicij.

Občinski svet občine Duplek je že potrdil predinvesticijsko zasnovo za dozidavo vrtca v Spodnjem Dupleku. S tem bodo pridobili štiri igralnice in skupni prostor, kar bodo povezali z obstoječimi vrtčevskimi prostori. Vodstvo občine Duplek se pripravlja na nov cikel javnih razpisov države in evropskih kohezijskih skladov. Pri črpanju nepovratnih sredstev so bili v preteklosti uspešni, kakšni izzivi pa jih čakajo v tem mandatu?

Projekt je razdeljen na tri faze, ki so predvidene v letih 2023, 2024 in 2025. Kakšna pa je predvidena časovnica izgradnje krožišč na državni cesti in doma starostnikov v Spodnjem Dupleku?

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Zaradi avgustovskih poplav 173 občin prijavilo za več kot 2,7 milijarde evrov škode

Občine so zaradi avgustovskih poplav prek aplikacije Ajda s skupno več kot 23.500 obrazci prijavile za več kot 2,7 milijarde evrov škode. Podatke je...

Več podobnih novic

Skip to content