Trije ključni dogodki Pomurskega sejma

Pomurski sejem je v letu 2022 praznoval 60. obletnico Mednarodnega kmetijsko- živilskega sejma AGRA in s tem tudi svoj 60. Jubilej. Kljub temu pa so se soočali s številnimi izzivi.

Sejemsko leto 2023 bodo začeli z 32. mednarodnim sejmom gradbeništva, energetike, komunale in obrti. Predstavil bo najnovejše možnosti za sodobne, trajnostne novogradnje ga obnovo stavb ter urejanje okolice.

V tradicionalnem terminu v mesecu avgustu bo potekal 61. Mednarodno kmetijsko- živilski sejem AGRA. Državna partnerica letošnjega sejma bo Indija.

Celoto treh večjih dogodkov bodo zaključili z mednarodnim sejmom obrambe, varnosti, zaščite in reševanja SOBRA.

Pomurski sejem načrtuje v letu 2023 investicije v samooskrbo s sončno energijo. Prizadevajo pa si tudi sodelovanje pri projektu izgradnje čebelarskega pavilijona.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:18

Kdaj bo končno obnovljena državna cesta v Malečniku?

Na zadnji seji Mestnega sveta je mestni svetnik iz vrst Nove Slovenije Zdravko Luketič podal vprašanje v zvezi z državno cesto v Malečniku. Gre...

Več podobnih novic

Skip to content