Rekonstrukcija regionalne ceste in kolesarske steze

Občinski proračun Svete Ane je bistveno višji, kot prejšnja leta. Glede na javno dostopne podatke aktov občine je razvidno, da je razlog višje odhodkovne strani v sofinanciranju projektov s strani države in Evropske unije.

Za največji projekt, ki je v teku, velja izpostaviti celovito rekonstrukcijo regionalne ceste Žice- Sveta Ana- Zgornja Šcavnica. Gre za projekt, ki je večini financiran iz državnega proračuna.

Na potezi Lenart- Sveta Ana- Trate je v gradnji sedemkilometrska trasa kolesarske poti, ki se izvaja v sklopu regijskega projekta ORP Slovenske Gorice.

Projekta sta sicer administrativno ločena, a potekata sočasno. Zaradi tega so vzpostavljeni številni obvozi do središča Svete Ane. Kdaj pa bi naj bili investiciji zaključeni?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content