spot_img

Rebalans proračuna in višji stroški kampanje

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Ptujski mestni svet je v volilnem letu pohitel s sprejemanjem proračuna za prihodnje leto. Svetniki so opravili prvo obravnavo in pred dokončnim sprejemom proračun poslali še v javno razpravo. A opravili so tudi rebalans proračuna za letošnje leto.

Zaradi cenovnih nesigurnosti na trgu energentov, naraščanja cen in goriva so morali uskladiti tako želje kot tudi pričakovanja in jih prilagoditi svojim zmožnostim. Ker organizacije in inštitucije javnega prava svojih sredstev nimajo so prisiljeni kompromise iskati v sodelovanju z občino.

Med točkami dnevnega reda za prihajajočo ponedeljkovo sejo so uvrstili tudi Sklep o delni povrnitvi stroškov organizatorjem volilne kampanje za lokalne volitve v Mestni občini Ptuj za volilno leto 2022. Ker so ti stroški pod zakonsko predpisanimi vrednostmi so jih morali posledično pravno formalno uskladiti.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img