spot_img

Prvomajske počitnice v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor

V zadnjem tednu

V Zvezi prijateljev mladine Maribor pripravljajo pester počitniški program za otroke. Delavnice bodo potekale v četrtek, 28. in petek 29. aprila v Domu ustvarjalnosti mladih na Razlagovi 16 v Mariboru.

Za otroke tako pripravljajo likovno delavnico “Cvetoljubi kožekrilci” kjer se bo risalo, slikalo in izdelovalo čebele iz najrazličnejših odpadnih materialov. Hkrati pa bo tekem pogovor o njihovem pomenu za naša življenja.

V eko delavnici bodo tokrat otroci spoznali, kako se lahko izognemo plastični embalaži. Med drugim, tudi tako, da sendviče in druga živila zavijemo v povoščene bombažne krpice za večkratno uporabo. 

Delavnica ljudskega izročila “Pisane deščice” pa bo tokrat v znamenju panjskih končnic, takšnih, ki so včasih krasile slovenske čebelnjake. Otroci bodo s slikanjem lesene deščice poskrbeli, da ta stara umetnost ne bo šla v pozabo.

Za vse delavnice je potrebna predhodna prijava, starši pa morajo ob prihodu otroka pospremiti le do informacijske pisarne INFO-DUM v pritličju. Otroci naj s seboj prinesejo vodo v steklenički za večkratno uporabo in zdravo malico, starši pa poskrbijo za primerno obleko in obutev.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel