Proračun je težak 2 milijona evrov

Občinski svet občine Cerkvenjak je sprejel občinski proračun, ki je na prihodkovni strani »težak« 2,4 na odhodkovni pa 2,5 milijona evrov. Predvidevajo pa tudi novo zadolževanje v višini približno 100 tisoč evrov.

Glede na to, da občina Cerkvenjak ni ena izmed ustanoviteljic Mariborskih lekarn, dogovora niso mogli skleniti. So pa vseeno našli primerno rešitev za umestitev lekarne v središče kraja.

Občinski proračun je nastavljen na način, da se največ denarja namenja za investicije in sicer v višini 986 tisoč evrov. Kako pa bo na potek investicij vplivala draginja?

Ena izmed investicij, ki bi jih radi čim prej realizirali je sanacija občinske stavbe in kulturnega doma, kjer bi prenovili ostrešje, saj slednje zamaka. Naložba pa je ocenjena na nekaj več kot 45 tisoč evrov.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:18

Kdaj bo končno obnovljena državna cesta v Malečniku?

Na zadnji seji Mestnega sveta je mestni svetnik iz vrst Nove Slovenije Zdravko Luketič podal vprašanje v zvezi z državno cesto v Malečniku. Gre...

Več podobnih novic

Skip to content