Potrjena je dozidava vrtca

Vodstvo občine Duplek se pripravlja na nov cikel javnih razpisov države in evropskih kohezijskih skladov. Pri črpanju nepovratnih sredstev so bili v preteklosti uspešni, kakšni izzivi pa jih čakajo v tem mandatu?

Veliko dela jih v prihodnje čaka na področju izobraževalne infrastrukture. Na 4. redni seji občinskega sveta so svetniki in svetnice potrdili predinvesticijsko zasnovo za projekt rekonstrukcije in prizidave vrtca v Spodnjem Dupleku. Za to naložbo pa je občina že objavila javno naročilo za izbiro izvajalca del.

Projekt je razdeljen na tri faze, ki so predvidene v letih 2023, 2024 in 2025. Ni pa to edina investicija na tem področju. Načrtujejo namreč tudi sanacijo infrastrukture v vrtcu v Koreni.

V Dupleški občini so s potekom investicij za enkrat zadovoljni, kljub temu pa so se morali, zaradi številnih podražitev, določenim naložbam odreči.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:18

Kdaj bo končno obnovljena državna cesta v Malečniku?

Na zadnji seji Mestnega sveta je mestni svetnik iz vrst Nove Slovenije Zdravko Luketič podal vprašanje v zvezi z državno cesto v Malečniku. Gre...

Več podobnih novic

Skip to content