Pohod po Kunigundini poti

Občina Kungota je minuli vikend praznovala občinski praznik, v sklopu slednjega je Turistično društvo Zgornja Kungota organiziralo pohod po Kunigundini poti.

Pot iz Vaške tržnice pelje mimo cerkve Svete Kunigunde po Čajžiču, kjer so se ustavili, naužili razgledov in se okrepčali z lokalnimi dobrotami.

Tako imenovani Vinotour pohodi so praviloma dobro obiskani, organizirajo jih vsak mesec in so tudi tematsko obarvani. Začnejo že januarja z najdaljšim pohodom na Plački stolp, februarja sledi Valentinov pohod na Špičnik, marca je na sporedu dan odprtih vrat svečinskih kleti in aprila Jurjev pohod. V takšnem tempu pa nadaljujejo vse do konca koledarskega leta.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:18

Kdaj bo končno obnovljena državna cesta v Malečniku?

Na zadnji seji Mestnega sveta je mestni svetnik iz vrst Nove Slovenije Zdravko Luketič podal vprašanje v zvezi z državno cesto v Malečniku. Gre...

Več podobnih novic

Skip to content