spot_img

Po 12 letih zaključili predzadnjo fazo sanacije ceste skozi Trčovo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Krajani Trčove, so po 12 letih prizadevanj končno dobili sanirano glavno cesto. Izvajalec gradbenih del Nigrad, je zaradi pomanjklivosti na terenu investicijo izvedel nekaj mesecev kasneje, kot je bil predviden rok. Kljub temu pa so okoliški prebivalvci zelo zadovoljni z realizacijo projekta.

Trčova sicer spada pod mariborsko krajevno skupnost Malečnik- Ruperče, kateri v preteklosti ni bilo namenjene dovolj pozornosti. Že dejstvo, da se cesta ureja več kot 10 let je za 21. stoletje brezpredmetno komentirati, kako pa naprej, cesta z realizacijo 4c faze še ni zaključena.

Ker gre za glavno prometno povezavo med zaledjem Dupleka in okolice z Mestno občino Maribor je ureditev tega cestnega odseka izrednega pomena tako za lokalno prebivalstvo, kakor tudi širše območje.

V Trčovi se bodo po ureditvi glavnega odseka ceste posvetili ureditvi težav s kanalizacijskimi vodi, medtem ko rešitve za večno problematiko odlagališča nevarnih odpadkov v Metavi še kar ni vidiku.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Investicije dražje, roki izvedbe pa daljše

Gradbena dela na objektih in infrastrukturi, ki se izvajajo na območju Mestne občine Ptuj so ocenjena na 23, 5...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img