Oborožen napad na bencinskem servisu v Lormanju

V prostorih bencinskega servisa Mola v Lormanju se je danes, okoli 18.30, zgodil dramatičen incident, ko je neznani moški vstopil v objekt, držeč v roki nevaren predmet, s katerim je grozil zaposlenemu. Po nekaj trenutkih strahu in negotovosti je storilec odtujil gotovino ter po dejanju peš zbežal do vozila, s katerim se je odpeljal v smeri Lenarta, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Incident, ki je sprožil paniko med zaposlenimi in strankami na bencinskem servisu, je pustil za seboj občutek nemoči in strahu. Policija je takoj po prejemu obvestila o dogodku aktivirala svoje enote, ki so takoj po dogodku zavarovale kraj zločina ter začele s preiskavo in zbiranjem informacij o osumljencu.

Kljub hitri intervenciji policije je storilec uspel pobegniti in trenutno ostaja na prostosti. Policija je izdala opis osumljenca ter poziva vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o dogodku ali osumljencu, naj se nemudoma obrnejo na pristojne organe.

Incidenti, kot je ta, poudarjajo potrebo po večji previdnosti in varnostnih ukrepih, tako za zaposlene na bencinskih servisih kot tudi za stranke. Kljub temu, da so takšni dogodki redki, je pomembno, da se vse osebe, ki se znajdejo v podobnih situacijah, naučijo, kako pravilno odreagirati in se izogniti nevarnosti.

Policija nadaljuje s preiskavo primera in si prizadeva identificirati ter prijeti osumljenca, da bi preprečila podobne incidente v prihodnosti. Vse občane pozivamo, naj sodelujejo s policijo in posredujejo vse informacije, ki bi lahko pripomogle k hitrejšemu razreševanju primera ter zagotovitvi varnosti v skupnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content