Nadgradnja 113 milijonov evrov vrednega vozlišča Pragersko je zaključena

Nadgradnja železniškega vozlišča Pragersko in ureditev železniške postaje sta del širšega načrta modernizacije železniške infrastrukture v Sloveniji. S tem projektom je železniško vozlišče Pragersko dobilo sodobnejšo podobo, kar bo nedvomno izboljšalo učinkovitost in varnost železniškega prometa na tem območju.

Ministrica Bratušek in minister Jevšek sta izrazila svoje zadovoljstvo zaradi uspešnega zaključka projekta ter poudarila pomen modernizacije železniške infrastrukture za trajnostni razvoj in povečanje konkurenčnosti Slovenije v evropskem prostoru.

Projekt nadgradnje železniškega vozlišča Pragersko ni vključeval le posodobitve same postaje, temveč tudi gradnjo podvoza, ki bo omogočil boljšo povezavo med različnimi deli lokalne skupnosti in olajšal prehod cestnega prometa pod železniško progo.

Ta integrirana infrastrukturna posodobitev krepi temelje mobilnosti in gospodarske rasti na Pragerskem, predstavlja pa tudi pomemben korak v trajnostno usmerjeni prihodnosti.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content