spot_img

Nad Pomurjem bo poletelo 150 toplozračnih balonov

V zadnjem tednu

Samo še tri dni nas loči od 24. Svetovnega prvenstva v letenju s toplozračnim baloni v Murski Soboti. Od sobote, 17. septembra, dalje bodo nad prekmursko ravnico lahko občudovali več kot 100 toplozračnih balonov, srečali pilote iz 32 držav z vsega sveta in obiskali atraktivne spremljevalne prireditve.

Na tekmovanju bodo gostili kar 105 balonarskih ekip iz 32 držav, ki se bodo v šestih tekmovalnih dneh pomerile v različnih tekmovalnih nalogah ter pokazale svoje znanje in spretnosti v upravljanju balonov.

Poleg svetovnega prvenstva poteka še tako imenovana fiesta, kjer bo letelo 16 balonov, od tega šest balonov posebnih oblik. V zraku bodo obiskovalci lahko tako občudovali več kot 150 balonov. Na slovenskem nebu pa jih toliko skupaj še nismo videli.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Najstarejše mesto obiskal lihtenštajnski princ Nicolaus

Na Ptuju so minuli vikend potekali Viteški dnevi, ki jih organizira Viteški red Svetega Jurija iz Koroške. Vrhunec dogajanja...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel