spot_img

Na Ptuju izgradnja 32 kilometrov fekalne kanalizacije

V zadnjem tednu

Na Mestni občini Ptuj za letošnje leto načrtujejo urejanje 32 kilometrov fekalne kanalizacije, predviden strošek investicije je 10 milijonov evrov.

Dela trenutno že potekajo v naselju Kicar, kjer krajani menijo, da je investicija popolnoma nesmiselna in bi morali sočasno razširiti in urediti tudi cesto.

Krajani Kicarja dodajajo, da na občinski cesti stojijo zidane ograje, kamenje in ostale stvari, saj naj bi si nekateri krajani cesto kar prilastili. Širitev bi bila po besedah tamkajšnjih prebivalcev nujna, saj danes po tej cesti teče gost promet, drugače kot nekaj desetletij nazaj. Po omenjeni cesti vozijo tovornjaki, avtobusi, traktorji, … redno vozi tudi šolski avtobus.

Na Mestno občino Ptuj so že naslovili pobudo, da se sočasno z urejanjem fekalne kanalizacije občina loti tudi drugih izzivov na področju komunalne infrastrukture, predvsem obnove ceste.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel