Moji odpadki, moja skrb

Akcijo Moji odpadki, moja skrb, ki jo vodi Mestna občina Maribor, bodo začeli v soboto s čiščenjem odpadkov iz reke Drave.

Prihodnji teden bodo različni organizatorji priredili dan odprtih vrat na centralni čistilni napravi, festival ponovne uporabe in vodovarstveni krožek.
Osrednja čistilna akcija bo potekala 24. in 25. marca na območju vseh krajevnih skupnosti, mestne četrti Brezje-Dogoše-Zrkovci in gozda Stražun, 31. marca in 1. aprila pa na območju vseh mestnih četrti.
29. marca bodo javna podjetja, zaposleni v mestni upravi in okoliški prebivalci skupaj očistili podhod pri tržnici Tabor.
Neva Pipan je še spomnila, da sta bila v tem podhodu izglasovana tudi dva projekta participativnega proračuna, in sicer čiščenje grafitov in ureditev stopnic

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content