spot_img

Letos bo potekala že 9. karierna tržnica

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje (OS Maribor in OS Ptuj) v letu 2022 že devetič organizira dogodek, namenjen spodbujanju mreženja med delodajalci in študenti, diplomati ter ostalimi mladimi na trgu dela.

Kdaj in v kakšni obliki bo dogodek potekal?

Dogodek 9. karierna tržnica bo potekal med 11. in 15. aprilom 2022, ko bodo v različnih dneh izvedli tri ključne sklope, s katerimi bomo mladimi zagotovili možnosti aktivnega sodelovanja in mreženja z delodajalci. Tako bomo izvedli tri sklope. Ti so delavnice in predstavitve, kratke predstavitve delodajalcev in hitri razgovori z mladimi. Povezave do objav in obveznih prijav posameznega sklopa najdete v krovnem programu dogodka (spodaj) in nato v posamezni objavi sklopa.

Med 13. in 15. aprilom 2022 pa vam bomo v sklopu predstavitev delodajalcev zagotovili možnost udeležbe na vrsto predstavitvah. Delodajalci bodo pripravili zanimive, kratke, 5 minutne predstavitve o tem, kaj je njihova dejavnost in za kakšne kandidate so zainteresirani.

274258921_5014728965285872_4521147893507659941_n

V sklopu delavnic bomo izvedli raznovrstne zanimive dogodke s področja priprave na trg dela in podpore za lažji prehod s trga dela v zaposlitev,  informiranje o priložnostih in možnostih za mlade na trgu dela in tudi hitri pregled življenjepisov (CV klinika). Aktivnosti bodo potekale med 11. in 12. aprilom 2022.

V istih dneh bodo v sklopu hitrih razgovorov z delodajalci zagotovili možnost kratkih, 5 minutnih, informativnih razgovorov, ki predstavljajo priložnost za krepitev znanj in veščin, povezanih z udeležbo na nadaljnjih zaposlitvenih razgovorih.

Tako vas vljudno vabijo, da se udeležite vseh aktivnosti, ki jih za vas pripravljajo na 9. karierni tržnici.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Pošta Slovenije dviguje cene

Pošta Slovenije je s 1. avgustom spremenila cene poštnih storitev. Cena pošiljanja standardnega pisma v notranjem poštnem prometu je...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img