Kolegij županov potrdil tri pomembne sklepe

V sejni sobi Mestne občine Ptuj je potekala 3. Redna seja kolegija županov Spodnjega Podravja. Po seznanitvi z aktivnostmi glede celovite obnove vodovodnega sistema so župani veliko pozornosti namenili ukrepom trajnostno upravljanje reke Drave

Soglasno so potrdili dopis civilne iniciative ZA izgradnjo ptujske obvoznice, ki se vleče že več kot 25 let.

Predstavniki KGZ pa so bili absolutno proti osnutku novega zakona o kmetijstvu, ki bistveno zmanjšuje pristojnosti lokalnih zavodov.

Župani so poleg pomembnejših tem sprejeli tudi tri bolj obrobne točke dnevnega reda in sicer podpora obrti in podjetništvu prijaznega poslovnega okolja, Prevzem kuhinje v dijaškem domu, selitev oddelka vrtca in dodatni prostori v dijaškem domu Ptuj in Predlog prodaje v solasti občin naslednic nekdanje Občine Ptuj.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Zaradi avgustovskih poplav 173 občin prijavilo za več kot 2,7 milijarde evrov škode

Občine so zaradi avgustovskih poplav prek aplikacije Ajda s skupno več kot 23.500 obrazci prijavile za več kot 2,7 milijarde evrov škode. Podatke je...

Več podobnih novic

Skip to content