Kdo sta športnik in športnica leta 2022?

V restavraciji Pan je potekal gala prireditev podelitve športnik leta 2022 občine Kidričevo. Podelili so številne nagrade za zaslužne na športnem področju, za glasben vložek pa sta poskrbela člana skupine Deja vu.

Zaradi izjemne konkurence so letos prvič podelili nagrado najboljši mladi športnik leta, prejel jo je Anej Ferčec, mlada športnica leta, ki je postala Taja Bingo, odbojkašica kluba Formis in članica slovenske reprezentance in mladi perspektivni nogometaš, ki zastopa mladinsko selekcijo NK Maribora.

Najbolj cenjeni nagradi za športnika in športnico leta v občini Kidričevo pa sta romali v roke Katji Babič, ki se ukvarja z dvigovanjem uteži oz. powerliftingom in odbojkarju Tilnu Pušniku.

Babičeva je nagrado osvojila četrtič, Pušnik pa drugič. Kakšni so njuni kratkoročni oz. dolgoročni cilji na športni poti?

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Zaradi avgustovskih poplav 173 občin prijavilo za več kot 2,7 milijarde evrov škode

Občine so zaradi avgustovskih poplav prek aplikacije Ajda s skupno več kot 23.500 obrazci prijavile za več kot 2,7 milijarde evrov škode. Podatke je...

Več podobnih novic

Skip to content