Kakšen je recept “večnega” županovanja?

‘Večni župan’ Branko Ledinek bo na čelu občine Rače – Fram že sedmič. Izpostavlja, da so to ‘šele’ druge volitve, na katerih nima protikandidata.

 In kaj je recept za večno županovanje?

Dovolj dober župan je tisti, ki vsakega človeka v svoji skupnosti spodbuja, da vsak po svoje prispeva po svojih najboljših močeh.

Velikokrat se je pojavila pobuda, da bi mandat županom omejili, a Ledinek vztraja, da je za konkretna dejanja potreben čas.

Med prioritetami novega mandata izpostavlja podvoz pod železniško progo in povezovalno pot za kolesarje in pešce preko avtoceste. Prav tako bo med prioritetami ureditev krožišča v Framu, dograditev vrtca v Framu in zdravstvenega doma. Kot pravi, ne bodo pozabili na oskrbo za starejše in projekte na področju komunale. 

Predvsem si želi, da občani in občanke pridejo na volitve. Zaznava, da je problem neudeležbe na volitvah predvsem v občinah, kjer je samo en kandidat. Tako je bila v občini Rače-Fram na prejšnjih lokalnih volitvah udeležba pod 50 odstotkov.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:02:16

Vnovič brez kompromisa

Med predlaganimi ukrepi interventnega zakona v zdravstvu, ki se nanašajo na delodajalce, je vključeno podaljšanje obdobja, v katerem delodajalec nosi stroške nadomestila za čas...

Več podobnih novic

Skip to content