spot_img

Interesa je bilo premalo, “smučarski” avtobus se (do nadaljnjega) ukinja.

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Občina Ruše je v letošnji smučarski sezoni, v sodelovanju z JP Marprom Maribor, organizirala posebni linijski prevoz za smučarje. Prevozi so se izvajali 5 krat dnevno, razliko do polne cene prevozov pa je financirala občina. 

Zdaj so iz Občine Ruše sporočili, da zaradi premajhnega interesa posebni linijski prevoz začasno ukinjajo: “Na občini smo spremljali število potnikov po liniji in ugotovili, da interes ni zadosten za nadaljevanje, zato bomo linijo začasno ukinili. Od 22. 1. do predvidoma 5. 2. se prevozi ne bodo izvajali.”

V kolikor bodo v mesecu februarju snežne razmere ugodne, bodo prevoze ponovno vršili v obdobju od 5. 2. do 8. 2. 2022 in v času zimskih počitnic, od 26. 2. do 6. 3. 2022. Informacije o morebitnih prevozih bodo objavili na uradni strani Občine Ruše.

Linijski prevoz je sicer potekal na relaciji Bistrica ob Dravi – Športni park Ruše – Ruše – Lobnica Šarh K – Martnica – Glažuta.

Cena enosmerne in povratne vozovnice je bila enotna in je znašala 3,00 EUR in 1,00 EUR za otroke (6 – 15 let). Z organiziranim prevozom so na Občini Ruše želeli zmanjšati promet na omenjeni relaciji z osebnimi avtomobili in se izogniti gneči na parkiriščih ob smučiščih.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

V Mariboru zvečer spominska slovesnost na pekrske dogodke

Ob Izobraževalnem centru Pekre bo danes zvečer potekala spominska slovesnost Mestne občine Maribor ob 31. obletnici pekrskih dogodkov. Slavnostna...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img