Fotografska razstava Jožeta Mariniča

Vstop v razstavni prostor KUD Gabrijel Kolbič je že na prvi pogled obiskovalca popeljal v svet tišine in lepote. Na stenah so bile razporejene Mariničeve fotografije, ki so zajemale različne prizore narave, človeka in njunega medsebojnega interakcijo. Vsaka fotografija je bila kot pripoved, ki je gledalca vabila, da se poglobi v sporočilo, ki ga želi umetnik posredovati.

Ena izmed najbolj izstopajočih tem, ki jo je Marinič izpostavil v svojih delih, je bil odnos med človekom in naravo. Skozi svoj objektiv je ujel trenutke, ki so prikazovali harmonijo, spoštovanje in sožitje med človekom ter okoljem.

Obiskovalci razstave so bili navdušeni nad Mariničevim delom in mnogi so se strinjali, da so se skozi njegove fotografije počutili povezane z naravo na povsem nov način.

Mariničeva umetnost je znova dokazala, da fotografija ni le slika, temveč lahko postane močno orodje za ozaveščanje in spodbujanje pozitivnih sprememb v našem odnosu do okolja, ki nas obdaja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content