spot_img

Čaroben večer ob Muri

V zadnjem tednu

Občina Šentilj je letos po dveh letih poskrbela za pestre konce tedna prav v vsaki krajevni skupnosti. Po uverturi v Ceršaku, je sledilo veselje v Zgornji Velki, julija pa organizirajo dogodke v Sladkem vrhu. Minuli vikend je bil v znamenju romantike.

Vrhunec večera je bil uveljavljen kantavtor Adi smolar, ki je na Sladkem vrhu predstavil svoj štiridesetletni repertoar. Na odru ob Muri je pričaral čarobno vzdušje, ki ga je s svojimi življenjskimi nazori dodatno popestril. In čeprav je bil čas epidemije dolgo obdobje brez nastopov, je dobival veliko ponudb.

Predstavil je svoj opus in navkljub slabemu vremenu dokazal, da njegov koncert pusti pečat še tako zahtevnemu poslušalcu.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:01

Najstarejše mesto obiskal lihtenštajnski princ Nicolaus

Na Ptuju so minuli vikend potekali Viteški dnevi, ki jih organizira Viteški red Svetega Jurija iz Koroške. Vrhunec dogajanja...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel