Brez imenovanja nadzornega odbora

Na včerajšnji seji so občinski svetniki potrjevali člane posameznih odborov. Na odbor za finance je prispelo 9 predlogov kandidatov, občinski svet jih je potrdil pet, predsednica odbora pa je postala Bojana Muršič. Na poziv za odbor za gospodarstvo in gospodarske javne službe je prispelo 11 predlogov, potrdili so jih 5 predsednik odbora pa je postal Tomi prosnik. 11 kandidatur je prispelo tudi na odbor za družbene dejavnosti, 5 kandidatov so potrdili predsednica odbora pa je Barbara Jert. Za odbor za urejanje prostora je prispelo 10 kandidatur, 5 so kandidatov so potrdili predsednik odbora pa je Lovro Bračun.

Predlagali so podelitev mandatov v skladu s prejetimi glasovi na volitvah, a pravega konsenza niso dosegli.

Najbolj se je zataknilo pri potrjevanju kandidatur za imenovanje nadzornega odbora Občine Ruše. Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja je občinskemu svetu Občine Ruše predlagala naslednjo sestavo Nadzornega odbora Občine Ruše: Zdenko Štraus Lista 2krat2, Nevena Lisica Gibanje Svoboda, Marjan Žvegler Plan za Ruše, Nataša Copello SD in Matjaž Mihelak Lista ZA. A predlog članov ni dobil potrebnih glasov.

Rezultat glasovanja o imenovanju članov Nadzornega odbora Občine Ruše je bil 9 glasov za in 9 glasov proti, tako da se bo postopek imenovanja članov Nadzornega odbora Občine Ruše ponovil.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:05

Pesnica je žagala pozno v noč

Občina Pesnica veliko pozornosti nameni svojim občanom. Tako so jim tudi letos priredili koncert, s katerim so se zahvalili vsem ženam in materam ter...

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Skip to content