Bliža se začetek gradnje podjetniškega inkubatorja

Sklep o sofinanciranju prinaša občini Podlehnik skoraj 1,2 milijona evrov, kar predstavlja do 100 % upravičenih stroškov projekta. Gradnja podjetniškega inkubatorja se bo pričela v teh dneh in bo pomenila pomemben korak naprej v spodbujanju inovativnosti in podjetništva v regiji.

Podjetniški inkubator bo nudil prostor in podporo novim podjetjem v zgodnji fazi razvoja. Podjetja bodo imela na voljo sodobno opremljene prostore, mentorstvo, svetovanje in izobraževanje ter dostop do finančnih virov.

Druga faza projekta, ki ni bila predmet prijave na razpis, obsega izgradnjo skladiščno distribucijskega centra Vinarske zadruge Haloze. Center bo zagotovil ustreznejše pogoje za proizvodnjo in distribucijo vin z območja celotnih Haloz ter omogočil inovacije na tem področju v sodelovanju s podjetniškim inkubatorjem.

Izgradnja podjetniškega inkubatorja in skladiščno distribucijskega centra bosta pomembno prispevala k razvoju gospodarstva v občini Podlehnik in širše v Halozah.

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content