Atlantic Grupa otvorila novo sončno elektrarno

Ob 115. obletnici vrelca Donat je na strehi polnilnice v Rogaški Slatini zaživela doslej največja sončna elektrarna skupine Atlantic Grupa. Gre za eno večjih zasebnih investicij na tem področju v zadnjem obdobju v Sloveniji, s katero Donat nadgrajuje dosedanje trajnostne aktivnosti. Otvoritve se je kot slavnostni govornik udeležil minister za okolje, podnebje in energijo mag. Bojan Kumer.

Ob jubileju so v Atlantic Grupi poudarili tudi pomen trajnostnih odnosov, tako z zaposlenimi in kupci kot z lokalno skupnostjo in zunanjimi partnerji. Gradnjo sončne elektrarne so izpeljali v partnerstvu s Petrolom, s pomočjo katerega so projekt realizirali v dogovorjenem časovnem okviru

Blagovno znamko Donat  sicer pri poslovanju in upravljanju vodijo visoki standardi trajnostnega razvoja, ki jih v okviru Atlantic Grupe udejanjajo že vrsto let. Blagovna znamka veliko pozornosti namenja reciklabilnosti in recikliranju embalaže Donata.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Zaradi avgustovskih poplav 173 občin prijavilo za več kot 2,7 milijarde evrov škode

Občine so zaradi avgustovskih poplav prek aplikacije Ajda s skupno več kot 23.500 obrazci prijavile za več kot 2,7 milijarde evrov škode. Podatke je...

Več podobnih novic

Skip to content