Aktivno v prihajajoče zimske počitnice

V Zavodu Rast vsak teden potekajo številne aktivnosti. Danes so v tamkajšnjem varstveno delovnem centru ustvarjali z glino. Tudi v nadaljevanju tedna imajo poln nabor aktivnosti.

Skrbijo pa tudi za doživetja mladih med počitnicami. Aktivne počitnice so program Zavoda RAST Ruše, ki v času počitnic osnovnošolcem od 1. do 5. razreda ponuja veliko možnosti in priložnosti za ustvarjalno in doživetij polno preživljanje prostega časa otrok. Tudi v letošnjih zimskih počitnicah so pripravili številne aktivnosti.

Na aktivne počitnice je zaradi omejenega števila udeležencev obvezna predhodna prijava. Prijavnico je potrebno poslati na e-poštni naslov info@zavod-rast.si.

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content