Kmalu novi stanovanjski objekti

Župan Občine Lendava, Janez Magyar, in direktorica družbe TE – INVEST, gradnja in posredovanje nepremičnin, d.o.o., Teja Maučec, sta podpisala pogodbo za prodajo dveh stavbnih zemljišč v Slomškovem naselju.

Občina Lendava je decembra preteklega leta začela postopek prodaje nepremičnin z javno dražbo, ki je potekala 10. januarja letos. Na dražbi je družba TE – INVEST, gradnja in posredovanje nepremičnin, d.o.o. iz Beltincev, kot edina dražiteljica, ponudila izklicno ceno za zemljišča. Pogodba med občino in družbo TE – INVEST je bila danes uradno sklenjena.

Stavbni zemljišči, ki sta nezazidani, merita 847 m2 in 836 m2 ter imata skupno vrednost 53.629,98 EUR z DDV. Nahajata se na območju naselja, kjer bo družba TE – INVEST v naslednjih 36 mesecih po veljavnosti pogodbe zgradila dva stanovanjska objekta in pridobila uporabno dovoljenje.

Ob podpisu pogodbe je župan Janez Magyar izrazil prepričanje, da bo ta korak, skupaj z drugimi dejavnostmi, pozitivno vplival na položaj mladih v lokalnem okolju. Poudaril je tudi zavezo občine, da bo v prihodnjih letih z različnimi spodbudami in ukrepi še naprej aktivno prispevala k ustvarjanju kvalitetnih in ugodnih pogojev za bivanje, delo ter življenje mladih in vseh prebivalcev občine.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Kidričevski Talum beleži v lanskem letu padec prihodkov

Talum je v lanskem letu ustvaril 344 milijonov evrov prihodkov, kar je za 23 % manj kot v letu 2022. Padec prihodkov pripisujejo predvsem...

Več podobnih novic

Skip to content