Minister Han je obiskal sejem AGRA

Minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han je danes obiskal mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA. Ministrstvo se letos namreč prvič predstavlja na sejmu, kjer podjetnikom, obrtnikom in rokodelcem nudi koristne informacije s področij podjetništva.

Izpostavil je razsežnost nedavnih ujm, ki jih močno čuti tudi kmetijski sektor.

Minister je nagovoril tudi udeležence strokovnega posveta o rokodelstvu z naslovom »Izzivi in priložnosti rokodelstva na področju kmetijstva. Ob tem je izpostavil, da bo ministrstvo z zakonom med drugim zagotovilo tudi sistemsko financiranje tega področja.

Srečal se je s številnimi podjetniki in kmetovalci, sestal pa se je tudi z Zbornico kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport se letos prvič predstavlja na sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Ministrstvo na sejmu predstavlja dejavnosti rokodelstva lesarstva, gastronomijo v turizmu, socialno podjetništvo in razvojne ter likvidnostne spodbude za mala in srednje velika podjetja.

Vaš komentar:

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:18

Kdaj bo končno obnovljena državna cesta v Malečniku?

Na zadnji seji Mestnega sveta je mestni svetnik iz vrst Nove Slovenije Zdravko Luketič podal vprašanje v zvezi z državno cesto v Malečniku. Gre...

Več podobnih novic

Skip to content