41. kmečki praznik v Svečini

V Svečini ponosno organizirajo že 41. kmečki praznik z bogatim program in spremljajočimi aktivnostmi. Tradicijo ohranjajo že 40.let in vsako leto se trudijo, da privabijo vse več obiskovalcev, ki se veselijo tako pestre ponudbe na stojnicah, kot tudi srečanja s starimi znanci.

Dvodnevno dogajanje bo vrhunec doseglo v nedeljo s kronanjem nove vinske kraljice in trgatvijo vaške trte.

Vstopnina je 3 evre, pet evrov pa stane kozarec. Imajo tudi posebno ponudbo, kjer boste za vstopnino s kozarcem odšteli 7 evrov. V soboto bodo organizirali tudi brezplačen avtobusni prevoz, in sicer je odhod v Svečino predviden ob 13., 15. in 18. uri, prihod v Maribor pa ob 23. uri ali polnoči. Pripravili pa so tudi noviteto.

Kot poudarjajo organizatorji bo letošnji praznik še posebej slavnosten s poudarkom na spomine iz preteklih let, tako da bodo številni lahko obudili doživete zgodbe ali napisali nove.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:28

Mladi robotiki zbirajo denar za svetovno prvenstvo

Učencem osnovne šole Breg je uspel velik domet. Po sodelovanju na številnih tekmovanjih po Evropi in doma, bi želeli na svetovno prvenstvo v Združene...

Več podobnih novic

Skip to content