Oglašujte na NET TV!

Vabimo vas, da se predstavite svojim potencialnim poslovnim strankam.  Oglaševanje na Net TV običajno poteka v obliki emitiranj vaših video oglasnih sporočil med prekinitvenimi bloki programa. Za vas imamo že v naprej pripravljene oglaševalske pakete, lahko pa termine izbirate tudi samo.

Zraven “klasičnih” emitiranj oglasnih sporočil, lahko s televizijo sodelujete tudi kot sponzor oddaje, se v posebej za ta namen pripravljenih oddajah predstavite kot osrednji gost, med oddaje umestite svoje izdelke ali pa preizkusite direktno prodajo in zakupite programski čas za televizijsko prodajo.

Za podrobne informacije in ponudbo, nas kontaktirajte.

DOSEG in GLEDANOST

Program Net TV je viden po vsej Sloveniji in distribuiran v vseh večjih kabelsko razdelilnih sistemih – Telemach, Telekom Slovenije, A1, T-2 in ostali. Po statističnih podatkih tako dosega do 80% prebivalcev.

Trenutna gledanost je odvisna od mnogo dejavnikov, pri nekaterih vsebinah pa se v določenih terminih uvršča med 10 najbolj gledanih slovenskih tv postaj (Vir: aplikacija daljinec, Telekom Slovenije).

Doseg: do 1,6 milijona prebivalcev preko IPTV in kabelske televizije (Vir: statistični urad)
Gledanost (trenutni peak): 1% (Vir: aplikacija daljinec Telekom Slovenije)
Potencialni doseg na socialnem omrežju FB: 1,25 mio uporabnikov
Mesečni doseg FB strani Net TV po notranji statistiki: 25.000 – 30.000
Dnevni peak obiska spletne strani: 10.000

Ciljna skupina: 40+
Segmentacija po spolu: oba spola v enakem razmerju
Demografska razporejenost: celotna Slovenija, v oddajah z regionalno vsebino pretežno severno-vzhodna Slovenija

SPLET in DRUŽBENA OMREŽJA

Net TV je s svojimi vsebinami prisoten tudi na spletu in družbenih omrežjih. S sloganom »Prve video novice iz regije« ostajamo vodilna medijska hiša v regiji, ki novice v obliki video prispevkov objavlja tudi na spletnem portalu Net-tv.si in ostalih socialnih omrežjih.

DRUŽBENA ODGOVORNOST in MOŽNOSTI SODELOVANJA

Predvsem z pripravo aktualnih regionalnih novic v obliki video prispevkov smo zavezani k družbeno odgovorni uredniški politiki, korektnemu obveščanju javnosti ter politično uravnoteženem poročanju o vseh aktualnih dogodkih. Kot edini medij v štajerski regiji pripravljamo dnevno sveže video novice v obliki informativen oddaje Regionalno.

02 / 22 80 490

marketing@net-tv.si

Skip to content