spot_img

O ODDAJI

Avgusta 2009 so si lahko gledalci Net TV ogledali prvo oddajo Narava zdravi. Vse do danes se je oddaja obdržala na malih zaslonih in še vedno jo spremlja veliko število gledalcev, ki želijo svoje zdravstvene težave rešiti s pomočjo zdravilnih rastlin. Skozi leta je oddaja nekajkrat zamenjala celostno podobo in osrednje goste, zadnjih nekaj let pa je vsako sredo ob 19:30 svoje znanje med gledalce nesebično delil priznani slovenski zeliščar Stanko Zemljak. S svojo naravnostjo, preprostostjo in bogatim znanjem je pri gledalcih pridobil zaupanje in spoštovanje. Z voditeljico Mojco Kos sta se vsak teden dotaknila specifične teme ter gledalcem v živo ponujala odgovore na njihova vprašanja. Oddaje terenutno ni na sporedu.

 

spot_img
spot_img
spot_img

NARAVA ZDRAVI TRŽNICA

Ker oddaje in revije ne želimo v preveliki meri povezovati z komercialnimi vsebinami, smo našim oglaševalcem in poslovnim partnerjem ponudili možnost, da se  predstavijo našim gledalcem z svojimi komercialnimi vsebinami. Tako je nastala oddaja Narava zdravi TRŽNICA. V njej boste lahko spoznali številne ponudnike naravnih preparatov, kozmetike, prehranskih dopolnil in vsega, kar je povezano z naravnimi načini zdravljenja.

Če se želite našim gledalcem predstaviti tudi vi, nas kontaktirajte.

spot_img

O REVIJI NARAVA ZDRAVI

Kot nadgradnjo televizijske oddaje Narava zdravi smo leta 2010 izdali prvo številko istoimenske revije, v kateri predstavljamo zdravilne rastline in zelišča ter postopke, kako jih uporabiti za lajšanje in zdravljenje najrazličnejših težav in bolezni.

Z globalizacijo postaja naš vsakdan vedno bolj podvržen stresu ter industrijskim vplivom. Zato se vedno več ljudi odloča za “vrnitev k naravi” in prav namen te revije je, da bralce osvešča in pouči o skrivnostih, ki so jih poznali naši pradedki, danes pa so nekatere že pozabljene.

spot_img
Skip to content