spot_img

Župan občine Pesnica razrešil tamkajšnjo podžupanjo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Na minuli 22. redni seji je občinski svet občine Pesnica sprejel odlok o načinu opravljanja lokalne gospodarske službe s pitno vodo in se seznanil s programom oskrbe s pitno vodo do leta 2025.

Sprejel je tudi odlok o lokalnih gospodarskih službah ter opravil imenovanje nadomestnih članov v posameznih svetih zavodov osnovnih šol, uredniškega odbora občinskih novic ter potrdil sklep o uskladitvi vrednosti točk za izračun NUSZ.

Na seji občinskega sveta je tamkajšnji župan mag. Gregor Žmak napovedal razrešitev podžupanje občine Pesnica mag. Klavdijo Samogy Simonič.

Župan mag. Gregor Žmak je razrešil dosedanjo podžupanjo mag. Klavdijo Samogy Simonič.

Kot je razložil Žmak: “večkrat nismo našli skupnega jezika pri določenih vsebinskih vprašanjih, tudi glede načina izvedbe le-teh. Že nekaj časa je to obremenjevalo moje delo župana in posledično občinske uprave. Gospe Klavdiji Samogy Simonič se zahvaljujem za dosedanje delo in kljub vsemu želim dobrega sodelovanja v občinskem svetu za dobro občine Pesnica.”

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img