spot_img

Zobozdravstvo v Oplotnici

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Obe zobni ambulanti v Oplotnici ponovno začenjata s svojim delovanjem, vendar s popolnoma drugačnim režimom dela in naročanja pacientov. Upoštevati morajo namreč navodila ministrstva za zdravje Republike Slovenije.Posledično se morajo vsi pacienti, ki bodo želeli obiskati zobozdravnika, za termin vnaprej dogovoriti.

Nenaročenih pacientov zaradi zahtev glede preprečevanja okužb ne smejo sprejemati. Odpadejo vsi termini, ki so jih določili pred epidemijo! O nadomestnih terminih bodo paciente obvestili naknadno. Naročene paciente prosijo, da počakajo pred vrati, dokler jih ne pridejo iskati. V primeru, da se želijo naročiti ali imajo eno od nujnih stanj: • močan zobobol (huda stalna dnevno nočna bolečina, ko protibolečinske tablete ne pomagajo več) • vnetje, ki se kaže z oteklino, ognojkom, težkim odpiranjem ust in požiranjem • krvavitve po ekstrakcijah • poškodbe v področju zob in čeljust + • zlomljene zobne proteze jim pišite na elektronsko pošto ali jih pokličite.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:03:53

V Pekrah zadovoljni z obnovo Bezjakove ulice, a si želijo nadaljevanja ureditve cest

Krajevno skupnost Pekre je v obisku vseh lokalnih entitet mariborske občine lani obiskal župan Saša Arsenovič s svojo ekipo....

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img