Zobozdravstvo v Oplotnici

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Obe zobni ambulanti v Oplotnici ponovno začenjata s svojim delovanjem, vendar s popolnoma drugačnim režimom dela in naročanja pacientov. Upoštevati morajo namreč navodila ministrstva za zdravje Republike Slovenije.Posledično se morajo vsi pacienti, ki bodo želeli obiskati zobozdravnika, za termin vnaprej dogovoriti.

Nenaročenih pacientov zaradi zahtev glede preprečevanja okužb ne smejo sprejemati. Odpadejo vsi termini, ki so jih določili pred epidemijo! O nadomestnih terminih bodo paciente obvestili naknadno. Naročene paciente prosijo, da počakajo pred vrati, dokler jih ne pridejo iskati. V primeru, da se želijo naročiti ali imajo eno od nujnih stanj: • močan zobobol (huda stalna dnevno nočna bolečina, ko protibolečinske tablete ne pomagajo več) • vnetje, ki se kaže z oteklino, ognojkom, težkim odpiranjem ust in požiranjem • krvavitve po ekstrakcijah • poškodbe v področju zob in čeljust + • zlomljene zobne proteze jim pišite na elektronsko pošto ali jih pokličite.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:58

V Slovenski Bistrici želijo zeleno mobilnost

Od 20. septembra bo potekal Evropski teden trajnostnega razvoja 2021. Gre za vseevropsko pobudo, ki tudi letos spodbuja različne...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img