spot_img

Zmaga za dvig samozavesti

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Nogometaši Maribora se pod vodstvom novega trenerja Radovana Karanoviča pripraljajo na domačo tekmo s Celjem. Po štirih tekmah brez zmage nujno potrebujejo tri točke za dvig samozavesti. Na drugi strani se Celjani v tekmo podajajo z porazom proti Olimpiji in sporom med trenerjem Agronom Šaljo in napadalcem Žanom Medvedom. Tekma med dvema dolžnikoma dosedanje sezone bo ponudila odgovor, katera od ekip bo bližje prekinitvi rezultatske krize.

NK Maribor je v letu in pol menjal že 3 trenerje, z kratkim obdobjem Saše Gajserja celo štiri. Radovan Karanović pa je teden dni po prihodu v Ljudski vrt v vlogi pomočnika nenadejano postal začasni glavni trener.

Maribor je pod taktirko zdaj že bivšega trenerja Simona Rožmana beležil gol razliko 29-30, kar je vsaj iz vidika prejetih golov, za ekipo ki se bori za prvaka, nedopustno. Kronične težave v obrambnem delu se že vlečejo od konca mandata Darka Milaniča in se še stopnjujejo.

Na drugi strani so Celjani, kljub številnim odmevnim okrepitvam, v sezono krenili pod pričakovanji. Kljub vsemu pa vijoličasti zmage na domačem igrišču proti prvakom iz sezone 2019/20 nimajo že na zadnjih treh tekmah, izkupiček je skromen: remi in dva poraza.

Mariborčani sicer po 4 spodrsljajih nujno potrebujejo zmago, predvsem za dvig samozavesti. Nahajajo se namreč na skromnem šestem mestu oz. daleč od od mest, ki kandidirajo za naslov državnega prvaka.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

Najmlajši hospitaliziran covidni bolnik je star 31-let

petek so v Sloveniji ob 7507 PCR-testih potrdili 2270 okužb z novim koronavirusom, je objavil Nacionalni inštitut za javno...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img