spot_img

Zimske počitnice v Mariboru

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Šolarji iz zahoda države so že sedli v šolske klopi, za okoli 82.400 osnovnošolcev in 33.430 dijakov iz vzhodne Slovenije pa so se težko pričakovane zimske počitnice šele pričele. Kam se bodo otroci podali?

Zveza prijateljev mladine Maribor tudi letos organizira sedemnajst različnih aktivnosti za otroke in mlade, ki imajo v tem času zimske počitnice. Najbolje obiskana je ustvarjalna delavnica, kjer otroci izdelujejo pustne maske.

V okviru delavnic se srečujejo in spoznavajo tudi stare obrti ter se tako preizkusijo v vezenju in pletenju, se učijo tujih jezikov, spoznavajo svet gledališča in televizije ali pa svoje spretnosti kažejo v lesarski delavnici.

Organizirajo tudi druženje z družabnimi igrami, kot sta šah in bridž. Prav tako se bodo otroci športno udejstvovali, igrali bodo košarko in odšli drsati. Odšli pa bodo tudi na dva izleta, ki so po okriljem ZPM Maribor praviloma najbolj popularni.

V Hotelu Arena upad zasedenosti kapacitet

Medtem pa nekoliko slabši obisk beležijo na Pohorju. Če so še lani in v prejšnjih letih, ko je bilo dovolj snega, bili v hotelih polno zasedeni, pa v času zimskih počitnic v Hotelu Arena beležijo le 60 gostov.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img