Žičnice za Arehu ponovno na dražbo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Le desetino osnovne vrednosti želi iztržiti stečajni upravitelj za deset vlečnic, šestsedežnico Pisker ter nekaj parcel in objektov na Ruškem Pohorju. V stečajni masi so prvotno vrednost prodajanega ocenili na 11,4 milijona evrov, sedaj pa zanje želijo zgolj milijon in pol.

Žičniške naprave na Ruškem Pohorju bodo 18.marca ponovno ponudili na javni dražbi. Zaradi šibkega interesa med potencialnimi kupci, zastarelosti naprav in številnih neuspešnih dražbah bodo ponujeno težko prodali, a nadejajo se, da jim bo tokrat uspelo. V nasprotnem primeru bodo morali ceno v dogovoru z DUTB še znižati.

Spor med Športnim centrom in mestno občino še brez epiloga

Stečajni upravitelj se nadeja, da bi žičnice odkupilo javno prevozniško podjetje Marprom, a za zdaj so to zgolj ugibanja. Dejstvo pa je, da mariborska občina in Športni center še vedno rešujeta spor glede odkupnine vključno z gondolo, ki jih je občina izvzela iz stečajne mase brez poplačila. Kljub odločitvi sodišča, da mora mariborska občina Športnemu centru plačati 13 milijonov evrov, so se po pritožbi MOM-a na takšno odločitev spet vrnili k pogajanjem.

Prejšnji članekSpet večja brezposlenost
Naslednji članekS traktorjem v smrt
- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:03:41

Maribor postaja starejšim prijazno mesto

Mestna občina Maribor je pred časom ustanovila Svet za starejše, ki pa zaradi epidemije do sedaj še ni deloval....

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img