spot_img

Že drug primer okužbe s koronavirusom

V zadnjem tednu

 

Potrdili so še drugi primer okužbe s koronavirusom. Gre za osebo, ki je bila v stiku s prvim obolelim, ni pa njegov družinski član. Na rezultate vseh testiranj stikov še čakajo. Prvi oboleli za koronavirusom je 29. februarja zaradi poškodbe prispel na urgenco v Ljubljano, zato pozivajo vse, ki so bili tega dne med 20.00 in 21.30 uro na urgenci, da pokličejo na številko 031 619 118.

Soproga okuženega zaposlena v osnovni šoli

Soproga prvega obolelega je zaposlena v eni izmed osnovnih šol v Ljubljani in je v izolaciji, a znakov obolenja dihal za zdaj ne kaže.

Pacient, ki je prvi potrjen primer je starejši moški v v 60. letih, ki je 29. februarja priletel iz Maroka na letališče Marco Polo ob 16.25 z letom ATR 938. Takrat je že imel bolezenske znake, a jih je pripisal poškodbi, ki jo je prejel v Maroku. Istega dne je z GoOpti prišel v Ljubljano, kjer je ob 20.00 uri obiskal ljubljansko urgenco zaradi že omenjene poškodbe. Tam je ostal do 21.30 ure, zdravniki so ga odpustili v domačo oskrbo.

Moški je brez predhodnega klica obiskal osebno zdravnico v enem izmed ljubljanskih zdravstvenih domov, ki je od včeraj tudi v izolaciji.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

Nova prometna ureditev pri šoli

Mestna občina Maribor je skladno s smernicami za izboljšanje prometne varnosti otrok pred Osnovno šolo Rada Robiča Limbuš uredila posebno...

VAŠ GLAS

Kako boste ogrevali to kurilno sezono?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel