spot_img

Zdravnik v Sveti Trojici ponovno že prihodnji mesec?

V zadnjem tednu

Občani Svete Trojice v Slovenskih goricah so se lani razveselili nove ambulante družinske medicine, ki so tako lahko svojega osebnega zdravnika obiskali kar v svojem domačem kraju. A veselje ni trajalo dolgo.A občinska uprava ni izgubljala časa. Takoj se je začelo iskanje nove rešitve. Odlok o podelitvi koncesije je bil sprejet v prvem in drugem branju, v vmesnem času pa so na občini pridobili soglasji ministrstva za zdravje in Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

In kdaj bodo občani Svete Trojice lahko zdravnika ponovno obiskali v domačem kraju? Župan David Klobasa meni, da bi se to lahko zgodilo že kmalu. Cilj pa z vrnitvijo zdravnika osebne medicine še ne bo dosežen. V Sveti Trojici želijo vzpostaviti zdravstveni center, kjer bo občanom na voljo celovita zdravstvena oskrba.

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:08

Zaradi zanemarjanja vrtčevske infrastrukture nekaj oddelkov gostuje v šolah

S septembrom bo prag mariborskih javnih vrtcev prestopila nova generacija otrok. Tudi letos je v 36-ih enotah dovolj prostora...

VAŠ GLAS

Kje boste letos dopustovali?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img
Content | Menu | Access panel