Na delovnem obisku v podjetju Henkel v Maribou se je danes mudil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije Zdravko Počivalšek. Ob ogledu industrijskih obratov je izrazil zadovoljstvo in poudaril, da bi se po Henklu, glede organizacije dela, lahko zgledovali tudi drugi industrijski obrati.

Podjetje Henkel v Mariboru je danes obiskal minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek. Ob ogledu proizvodnje je izrazil zadovoljstvo, saj je ugotovil, da podjetje stoji finančno in organizacijsko na zavidljivi ravni.

Ponos je izrazil tudi direktor družbe Henkel Maribor, Christof Vollstedt, ki je izpostavil ključne ukrepe za nemoteno delovanje podjetja tudi med epidemijo koronavirusa. Henkel je eno redkih podjetij, ki, kljub finančnim težavam pri poslovanju zaradi zdravstvene krize, delavcev niso odpuščali.

Prihodnost podjetja je torej glede na vse pozitivne deležnike svetla. Henkel Maribor je v okviru skupine Henkel Group ena najpomembnejših proizvodnih lokacij v oskrbovalni mreži za poslovni program Beauty Care. V Mariboru se vsako leto proizvede in razpošlje več kot 250 milijonov izdelkov v vse dele sveta.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj