spot_img

Zbirni centri Snage se po praznikih odpirajo

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

 

Vlada je napovedala postopno rahljanje ukrepov po velikonočnih praznikih, zato bodo pri mariborski družbi za ravnanje z odpadki Snaga sledili njihovim priporočilom in zbirne centre v vseh občinah, v katerih izvajajo javno službo ravnanja z odpadki, v torek, 14. aprila, odprli.

Obratovali bodo v skladu z rednim letnim delovnim časom, kar za oba mariborska zbirna centra na Lahovi ulici na Teznu in Plinarniški ulici v Melju pomeni vsak delovnik med 7. in 19. uro, ob sobotah pa med 8. in 15. uro.

Iz vodstva Snage so sporočili, da v središču njihove pozornosti ostajata predvsem zdravje in varnost občanov. Zato bodo uvedli ukrep, ki bo omogočal vstop v zbirni center največ dvema avtomobiloma hkrati.

Možnost zastojev

Plačila za tiste vrste predanih odpadkov, ki se v skladu s cenikom zbirnih centrov uporabnikom zaračunajo, se bodo povsod, kjer je to mogoče, izvajala izključno z brezgotovinskim plačilom, torej z uporabo plačilne kartice. Na nekaterih zbirnih centrih v primestnih občinah pa takšen način plačila ni mogoč, zato bo tam izjemoma dovoljeno plačevanje z gotovino.

Vstop v prostore, ki so na zbirnih centrih namenjeni zaposlenim, pa bo obiskovalcem prepovedan, kar pomeni, da bodo v svojem avtomobilu počakali na pripravo potrebne dokumentacije (potrdilo o plačilu, evidenčni list …).

- Oglas - spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Ste na naši spletni strani opazili žaljiv komentar ali vsebino? Kontaktirajte nas!

Zadnje novice

00:04:12

Stanovalci proti avtobusnemu stičišču na prenovljenem Trgu revolucije

Trg revolucije se nahaja v starem delu Maribora in odpira pot v staro mestno jedro. Najdemo ga na desnem...

VAŠ GLAS

Kako se boste prilagodili novim cenam goriva?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img