Začenjajo se izobraževalni programi za odrasle

V zadnjem tednu

- Oglas - spot_img

Andragoški zavod Maribor pričenja z izvajanjem izvajanje več izobraževalnih programov, ki so za odrasle s stalnim bivališčem v Mestni občini Maribor (MOM) brezplačni. Izobraževanje namreč financira Mestna občina Maribor kot del Letnega programa izobraževanja odraslih v MOM za leto 2020.

Andragoški zavod Maribor z začetkom junija začenja z izvajanjem več izobraževalnih programov. Ponujajo številne programe, nekateri med njimi pa so še posebej zaželjeni.

Namenjeni so širši populaciji, tako tistim ki niso opravili osnovne ali srednje šole, kot tudi za tiste, ki so željni dodatnega izobraževanja.
Na Andragoškem zavodu pa so sprejeli tudi omejitev glede števila udeležencev na predavanjih.

Takšna brezplačna izobraževanja so njihova stalnica, ki jih bodo tudi v prihodnosti organizirali z namenom izobraževanja odraslih.
Učenje poteka vse življenje v različnih učnih okoljih in na različne načine ter prispeva k celovitemu razvoju posameznika in skupnosti. Izobraževanje odraslih v Republiki Sloveniji ponuja široko in pisano paleto, katerega cilj je omogočiti dostop do priložnosti za učenje čim večjemu številu odraslih prebivalcev ter spodbujati njihovo udeleževanje v izobraževalnih in podpornih dejavnostih.

- Oglas - spot_img

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas - spot_img

Zadnje novice

00:04:58

V Slovenski Bistrici želijo zeleno mobilnost

Od 20. septembra bo potekal Evropski teden trajnostnega razvoja 2021. Gre za vseevropsko pobudo, ki tudi letos spodbuja različne...

VAŠ GLAS

Se boste cepili s tretjim odmerkom cepiva proti Covid-19?

Hitre novice

Več podobnih novic

- Oglas - spot_img